Tema del trimestre: la igualtat de gènere

//
94 visitas

Com ja vam fer el trimestre passat amb una sèrie d’articles parlant del canvi climàtic, aquest trimestre parlarem de la igualtat de gènere. Aquest ens sembla un tema molt important del qual tenim que parlar i informar a los nostres lectors.

El nostre equip de redactores i redactors han fet un gran treball d’investigació i recerca de dades molt bo, fent un total de 7 articles molt interessants.

Els articles tracten aspectes molt diferents, però sempre relacionats amb la desigualtat que sofreix la dona i de com es veu el moviment feminista. Ens hem dividit per grups i cada grup parla d’un tema. Marc Gramatge i Jordi Masjuan de si s’hauria de parlar d’igualtat o equitat, deixant clar que és cada terme i en quins casos hi ha que parlar d’un i d’altre. Alex Buga i Miguel Mollá analitzem com els països dels diferents continents tracten la violència masclista i s’hi ha igualtat entre dones i homes; també quines penes hi ha per als agressors i si el govern del país es compromet en eliminar questa desigualtat i violència. Maria Ripoll i David Martínez parlen de perquè la dona sempre ha estat discriminada al llarg de la història i com sempre els homes l’han apartada de la societat. Susana Sánchez i Celia Carnicer parlaran de si un home pot ser feminista, una pregunta molt polèmica i amb moltes opinions diferents. Hector Santos i Vlad Pecheanu, parlaran de les formes en què les dones reivindiquen aquesta desigualtat i si són correctes o no, o si haurien de ser d’una altra manera. Finalment Javier Mollá realitzarà una conclusió de tot el que s’ha parlat als diferents articles. 

Aquests articles són una petita aportació per combatre la desigualtat que sofreixen les dones per ser dones i per ajudar a aquest moviment necessari en esta societat en alguns aspectes tan primitiva.   

Redactors juniors

close

El más reciente