El curs comença amb una pandèmia mundial

63 visitas
Una xica amb motxilla i carpeta al pati.

El començament de l’institut amb SARS-CoV-2 ha suposat moltes dificultats alhora de fer la classe amb seguretat i la màxima normalitat possible.

A partir del 7 de setembre, vam començar a anar a l’institut. Durant les vacances d’estiu es va plantejar com poder donar les classes presencialment i de la manera més segura. 

Alguns instituts van repartir-se la setmana en dies de classes presencials i altres de treball a casa. Les mesures plantejaven uns problemes molt grans per poder fer les classes com sempre havien sigut, ja que els alumnes no podem estar a menys de metre i mig de distància, sempre amb mascareta i amb el mínim moviment possible entre classe i classe.

El nostre institut (IES Penyagolosa), sense ser ni el més gran i sense tenir molts recursos, van aconseguir fer classes presencials per a tots els cursos amb la màxima seguretat.

Tenim unes classes fixes i en la mateixa planta hi ha separació entre les aules. També es van agafar aules com el saló d’actes i el gimnàs. Ens hem de moure sols per fer optatives o educació física, però sempre rodejant els edificis per evitar aglomeracions d’alumnes i professors, i cada vegada que ens hem que moure, desinfectem les taules. Al pati, cada curs té una zona i els de batxiller anem fora a una plaça amplia que es troba darrere del institut.

Ens pareix que el nostre institut ha fet una gran labor i que, podrien haver fet les classes semipresencials i no calfar-se el cap, però van voler que tinguérem la millor educació complint amb els requisits de la pandèmia.

Redactors juniors

close

El más reciente